Wat is een handige gadget die weinig plek in neemt en het liefst zo min mogelijk weegt? Wij hebben het ontdekt en delen het graag met jou: de Lamzac! Backpackers zijn dol op handige gadgets. Naast de standaard dingen die je op zak moet hebben zoals creditcard, paspoort, visum en ticket. Daarnaast een EHBO-setje een wereldstekker en een matje om op te slapen… Je kent die standaard dingen wel.Maar wat is nu echt handig?

Een Lamzac? Maar wat is dat dan?

Dat zullen wij eens vertellen: lees en huiver. Een Lamzac is eigenlijk een soort zitzak. Hij is opvouwbaar, gemakkelijk mee te nemen en eenvoudig met lucht te vullen. Bekijk onderstaand filmpje maar eens!

Binnen enkele seconde vul je hem met lucht, en nee je hebt geen opblaaspomp nodig. Door de Lamzac in de lucht te houden en lucht te ‘scheppen’ wordt de Lamzac gemakkelijk gevuld met lucht. Het zal de eerste paar keer even oefenen zijn, maar je krijgt het snel onder de knie. Wanneer de Lamzac is gevuld, kun je lekker neerploffen. Rol het uiteinde van de Lamzac strak op voor een stevige zitting. Ideaal wanneer je even wilt slapen op het vliegveld of in een grot. Maar ook wanneer je lekker wilt chillen op het strand of in het park! Dit kan natuurlijk alleen, maar heeft ook plek voor twee levensgenieters.

Wanneer je de Lamzac niet gebruikt kun je hem opvouwen en past hij gemakkelijk in je backpack. Doordat deze gadget maar 1,2 kg weegt, heb je bijna niet door dat je iets extra’s meeneemt en kun je hem echt overal mee naartoe nemen! Door het sterke materiaal kun je deze fantastische gadget keer op keer gebruiken! Daarnaast is de Lamzac ook nog een vuil- en vochtwerend.

Dus als je aan ons vraagt wat super handig is om mee te nemen op reis: de Lamzac! Bestel hem snel via de officiële webshop van Lamzac.