Backpacken in Vietnam

Vietnam is een interessant, energievol land dat in bezit is van prachtige highlights. Tijdens het backpacken ontdek jij de schatten van Vietnam en zie je iets anders van de wereld! Backpacken in Vietnam is een absolute aanrader!

BackPackMe heeft voor Vietnam voordelige, flexibele vliegtickets en een 13 daagse trip waardoor jij 100% kan genieten.  Dertien dagen waan jij je in een andere wereld en maak je kennis met een kleurrijke cultuur, andere avonturiers en al het andere wat dit rijke land in petto heeft !

Reis door het paradijs

Backpacken in Vietnam? Dan waan je je door een paradijs. Het backpack avontuur begint meteen wanneer jij één stap hebt gezet op Vietnamese bodem en de herinneringen blijven bij je voor altijd. Vriendelijke mensen, schitterende cultuur en natuur en een heerlijke keuken! Door middel van de 13-daagse trip bezichtig jij de mooiste highlights en maken jij en de groep deel uit van de Vietnamese levensgenieters. Verleg je grenzen en trek je stoute schoenen aan. Deze fantastische ervaring wil je voor geen goud missen.Wanneer je er eenmaal bent, wil je niet meer terug naar huis!

thailand-vliegticket-buttom

Vliegtickets

BackPackMe maakt het mogelijk om voordelige en flexibel naar Vietnam te vliegen!

thailand-algemene-pagina-buttom

Trip

Jezelf 13 dagen lang vermaken en je ogen uitkijken in het schitterende Vietnam? Dat kan met onze trip die vol zit met toffe activiteiten waardoor jij alle highlights van Vietnam meepikt!

Vietnam

Vietnam is een groot uitgestrekt land waar je als backpacker veel te zien hebt. Het veelzijdige landschap bestaat uit helderblauwe zeeën, heerlijke stranden, groene bergachtige gebieden, schattige dorpjes en grote steden. Vietnam heeft een heerlijke, diverse keuken. In het land zijn nog steeds de sporen van de oorlog te vinden. Door de goede ontwikkelingen kunnen de Vietnamese inwoners een redelijk woordje Engels spreken. Daarnaast is de bevolking heel erg gastvrij en vriendelijk. Je kan altijd bij ze aankloppen wanneer jij een vraag hebt, of gewoon een gezellig praatje wilt maken met een van de locals. Verschillende steden en gebieden in Vietnam zijn zeker een bezoekje waard. Halong Bay, Hoi An en Hanoi staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Halong Bay is een schitterende eilandengroep en behoort tot één van de ‘7 Wonders of Nature’. De sfeervolle, oude havenstad Hoi An is in bezit van prachtige bouwwerken. Het oude én het nieuwe Vietnam is te zien in Hanoi. Wanneer je je door Dalat waant heb je even niet in de gaten dat je in Vietnam bent. Bezoek de ‘beach capital’ Nha Trang en een van de drukste gebieden Ho Chi Minh! Wil je nog meer van Vietnam zien? Bekijk dan de top 10 van Vietnam!

Backpacken Azië- laatste blogs!