Stage Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is niet alleen perfect voor een geweldige reis, maar ook voor een super leuke stage. Met een stage leer je de locals en hun levensstijl kennen, én ga je natuurlijk met hen meewerken!

Nieuw-Zeeland is niet zo groot als Australië, maar biedt onwijs veel mogelijkheden. Wil jij bijvoorbeeld werken bij een reclamebureau, in de verslavingszorg of in de filmindustrie? Dat kan! Hierin zijn veel stages te vinden. Heb jij andere ideeën? Geen probleem: je stageplek wordt op maat gemaakt zodat hij past bij jouw eisen en wensen.

Stagehuis: dé specialist in stages in Nieuw-Zeeland

Schakel Stagehuis, dé specialist in stages, in wanneer je wilt stage lopen in Nieuw-Zeeland. Auckland, Wellington, Christchurch of Queenstown? Laat het ons weten en we informeren je graag over de mogelijkheden die wij kunnen bieden in samenwerking met Stagehuis. De stages in Nieuw-Zeeland zijn altijd onbetaald, maar wij kijken graag naar mogelijkheden om het voor jou financieel toch aantrekkelijk te maken. Zo kun je parttime stagelopen zodat je tijd hebt voor een bijbaantje, of een stage zoeken waarbij je vervoer op locatie betaald wordt.

Logo SH 2014

 

Kijk voor meer informatie alvast op Stagehuis en neem vrijblijvend contact op.

 

Vlieg voordelig en flexibel Down Under

De vliegtickets naar Nieuw-Zeeland van BackPackMe zijn perfect voor studenten die een stage willen doen in Nieuw-Zeeland. Dit omdat ze flexibel en gratis te wijzigen zijn. Wij zien dat veel stagiaires hier veel gebruik van maken. Je stageperiode ligt immers vaak vast, maar misschien heb je zin gekregen om Nieuw-Zeeland of Australië nog wat verder te ontdekken, mag je langer blijven op je stagebedrijf of zijn je reisplannen gewijzigd. Of misschien moet je iets eerder stoppen bij het stagebedrijf en wil je de datum van je vlucht of zelfs de bestemming wijzigen. Dat is geen enkel probleem – de vliegtickets van BackPackMe zijn hierop afgestemd, zodat jij de flexibiliteit hebt tijdens je verblijf in het buitenland.

Breid je netwerk verder uit met contacten aan de andere kant van de wereld en kies voor een stage in Nieuw-Zeeland! Zelf een stage zoeken in Nederland of buitenland, kijk dan op stage-zoeken.nl.

Backpacken Nieuw-Zeeland – laatste blogs!