Voorbereid op Wereldreis

Ga goed voorbereid op wereldreis, zodat jij meteen kan gaan genieten en niet voor onverwachte situaties komt te staan. Voordat je gaat backpacken of aan je work & travel-avontuur begint, zijn er altijd voorbereidingen die getroffen moeten worden. Hier vind je alvast een paar handige handvatten die je helpen bij deze voorbereidingen zodat je helemaal ready bent om te vertrekken.

Wanneer je alleen de wijde wereld in trekt, is dat best spannend. Onze reisspecialisten hebben dit allemaal al eens meegemaakt en begrijpen je volledig. Zij kunnen jou het beste inlichten over de verwachtingen en ervaringen die je zult tegenkomen. Met een goede voorbereiding, haal je het meeste uit jouw backpack avontuur! BackPackMe heeft een assortiment van producten en diensten die jou een handje op weg helpen en het laatste duwtje in de rug kunnen geven wanneer jij toch aarzelt om alleen de stap te nemen en te reizen naar een ver land. Ook hebben wij 5 redenen waarom het goed is om alleen te reizen voor je opgesteld. Laat je inspireren!

Als je gaat werken in het buitenland, verdien je natuurlijk ook geld en waar geld verdiend wordt, moet belasting betaald worden. Hoe werkt dit, wat moet je betalen en kun je ook nog belasting terugvragen? Deze vragen beantwoorden we voor jou op de pagina over inkomsten en belastingen in het buitenland.

Minder leuk maar wel noodzakelijk: goed verzekerd op reis gaan. Een goede verzekering hoort bij een goede voorbereiding. Je vindt meer informatie over de mogelijkheden voor een reisverzekering en een annuleringsverzekering voor je vliegticket op deze verzekering informatiepagina. Bovendien hebben we super scherpe tarieven voor onze backpackers.