Startpakketten Australië

Een ultieme start maken aan je reis Down-Under met een van de startpakketten Australië? Je hebt de keuze uit een Luxe & Basic Startpakket. Lees snel verder wat een startpakket van BackPackMe voor jou kan betekenen en wat we allemaal voor je regelen!


luze-startpakket-aus

Basic Startpakket + te gekke week kennismaking met de Ozzie-lifestyle en andere backpackers voor maar €610,-

basic-startpakket-aus

Pakket waarmee jij de nodige zaken meteen op orde hebt aan de start van je reis. Te boeken voor 3, 4&7 nachten, vanaf €215,-

Startpakketten Australië ?

BackPackMe biedt startpakketten aan waardoor je de ideale start maakt aan je backpackavontuur. Kies voor een Basic Startpakket of een Luxe Startpakket. Onze startpakketten Australië zijn allereerst voorzien van de noodzakelijke benodigdheden aan het begin van je reis. Hierbij kun je denken aan een Airport Transfer, SIM-kaart en Tax file number. Maar ook zijn je eerste overnachtingen geregeld en krijg je dagelijks ontbijt. Verder wordt onder andere een Australische bankrekening en Medicare-kaart voor je regelt.

Daarnaast biedt het Luxe Startpakket je nog meer! Met dit startpakket begin je een fantastische introductieweek met andere backpackers en leer je het land meteen beter kennen. Het unieke aan dit pakket is dat je 12 maanden hulp krijgt bij het vinden van werk wat voor veel backpackers van toepassing is zodat zij langer van hun reis kunnen genieten.

Waarom een startpakket ?

Met een startpakket kun jij meteen gaan doen waar het bij backpacken om draait: Genieten! Je hoeft je geen zorgen te maken over zaken die je normaal gesproken op het eerste moment zou moeten regelen wanneer je aankomt in Australië. Een startpakket geeft je zekerheid maar ook de vrijheid die bij het backpacken hoort! Voor veel backpackers is het vinden van werk een must zodat zij op die manier hun reis langer kunnen voortzetten. De 12 maanden hulp bij het zoeken van werk is daarom ideaal. Verder maak je kennis met andere backpackers en sta je er niet alleen voor!

Wil je een van de startpakketten boeken of meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met onze reisadviseurs op!

Backpacken Australië – laatste blogs!