Wil jij binnenkort gaan backpacken, maar wil je van te voren nog wat backpack tips of wil je inspiratie op doen? Kom dan naar de Xperience Abroad Fair op 8 april en kom in contact met ervaren backpackers. Ze delen hun reiservaringen, geven je tips en beantwoorden al je vragen.

Xperience Abroad Fair; de eerste stap naar het buitenland

Op zaterdag 8 april opent de Grote Kerk haar deuren voor de Xperience Abroad Fair. De beurs is gericht op iedereen die ervaring in het buitenland wil opdoen, dus ook jij als backpacker kan er terecht! Zodra jij over de drempel van de Grote Kerk stapt waan je je in verschillende werelddelen en proef je direct het buitenlandgevoel. Van Vietnam tot Nieuw-Zeeland, van ervaringen van backpackers tot backpack gadgets: de beurs is de plek waar je dé tips krijgt voor jouw backpack avontuur.

Kom langs voor backpack tips

Er staan verschillende organisaties van over de hele wereld die jou kunnen helpen met je buitenland droom. Ook zal BackPackMe te vinden zijn op de Xperience Abroad Fair, zodat jij aan ons al je vragen kan stellen. BackPackMe is te vinden in het gedeelte Oceanië. Naast ons staan in dat gedeelte ook andere organisaties, zoals de James Cook University en Opticam. Bij Opticam kan je een toffe Action Cam kopen om jouw backpack avonturen vast te leggen.

Naar het buitenland zonder te reizen

Ook zijn er op de beurs hele toffe plekken te vinden waar je even tot rust kan komen, waar je je in een andere wereld waant en waar je even het koude Nederland kan ontvluchten. Zo is er de chillzone waar je in een zitzak kan neerploffen en andere inspirerende backpackers kan ontmoeten. Naast een chillzone is er ook de Xperience Hall. Hier kan je op je gemak kijken naar video’s van reizen, maar je kan ook een virtual reality bril opzetten en opeens aan de andere kant van de wereld staan zonder te reizen. Hoe gaaf is dat?! Daarnaast is er ook een mediterraans terras waar je op je gemak kan genieten van een borreltje tussen de palmbomen. Naast deze plekken zijn er nog veel meer leuke delen die je niet moet overslaan tijdens de beurs.

Meld je gratis aan en maak kans op toffe prijzen

Tijdens de Xperience Abroad Fair proef je alvast de sfeer van het land waar jij wilt backpacken, ontmoet je andere backpackers en neem je alvast een klein kijkje in jouw backpack leven. Meld je nu gratis aan op de website en lees hoe je kans maakt op een SUITSUIT koffer met ISAW Action Cam. Ga voor meer informatie naar de website, meld je aan en dan zien we jou heel graag op 8 april!