Backpacken in Thailand

Thailand, de hoofdstad van Azië en het land van de glimlach! Dé ideale bestemming voor backpackers die van avontuur houden, nieuwsgierig zijn naar andere culturen en toe zijn aan iets anders.

BackPackMe heeft voor Thailand voordelige, flexibele vliegtickets en een geweldige 10 daagse reis  waardoor jij 100% kan genieten. Tien dagen lang waan jij je in een paradijs en maak je kennis met een rijke cultuur, andere avonturiers en al het andere wat dit veelzijdige land te bieden heeft, de perfecte start om daarna zelf verder te ontdekken wat Thailand te bieden heeft!

Land van de Glimlach

Thailand is bekend als het land van de glimlach. Wanneer je hier als backpacker bent, zal je zelf ervaren waarom: het is onmogelijk om niet te lachen op deze prachtige bestemming. Ook wordt Thailand gezien als de hoofdstad van Azië, omdat het één van de meest bezochte landen van dit continent is.  Wil jij wat van de wereld zien ? Meer doen dan alleen zonnen op het strand en ook echt iets ondernemen? De tiendaagse backpack trip naar Thailand biedt de oplossing en smaakt misschien wel naar meer. Reis door het paradijs! Het land biedt een ongekende diversiteit. Prachtige stranden, bergachtige gebieden en jungles, vette feesten, eindeloze zomers en een schitterende cultuur, waar vandaag de dag nog veel van te bewonderen is.

vietnam-vliegticket-buttom

Vliegtickets

Boek snel je voordelige, flexibele vliegticket naar het land van de glimlach!

vietnam-trips-buttom

Trip

Wil jij 10 dagen lang genieten van de rijke cultuur, prachtige omgeving en de leukste activiteiten in Thailand? Dan is deze trip iets voor jou!

Thailand

Thailand ligt in Zuidoost-Azië en grenst aan Maleisië, Cambodja, Myanmar en Laos. Van azuurblauwe zeeën tot groene bergtoppen. Je kunt er ontspannen op het strand en rondtrekken in de bergen. De indrukwekkende rijstvelden, kleurrijke, smaakvolle keuken en de vrijheid die je hebt geven jou het ultieme gevoel dat je je in het prachtige Thailand waant. De bevolking is erg vriendelijk en spreekt de Engelse taal op redelijk goed niveau door de snelle ontwikkeling van het land. Je maakt een onvergetelijke reis door al het prachtigs wat het Thailand te bieden heeft. High lights en must’s see’s zijn bijna overal waar je komt. Bangkok kun je niet ontwijken wanneer je een reis maakt door Thailand. Deze bruisende stad wordt ook wel gezien als de hoofdstad van Zuidoost-Azië. Feest tijdens de Full Moon Party in Koh Phangan of zoek juist ontspanning en rust in Koh Phi Phi. Ook kun jij de echte jungle of het ongerepte regenwoud in Khao Sok betreden.

Backpacken Azië – laatste blogs!