Backpacken in Nieuw -Zeeland

Overweeg jij om te gaan backpacken in Nieuw-Zeeland of ben je al zeker van je zaak? Onze medewerkers zijn gek op dit veelzijdige land en geven jou graag alle informatie die je nodig hebt om er een top reis van te maken of jou dat laatste duwtje in de rug te geven!


BackPackMe heeft voor Nieuw-Zeeland voordelige, flexibele vliegtickets en startpakketten die jouw reis compleet maken. Ook kunnen wij je helpen met het aanvragen van een visum, wat een erg belangrijk onderdeel is. Daarnaast beschikken we over de juiste informatie op gebied van werk en stage in Nieuw-Zeeland. Wij helpen je met alle plezier verder!

Backpackers dream come true

Nieuw-Zeeland is een backpackers dream come true. Wil jij verder kijken dan ons kikkerlandje en echt wat van de wereld zien? Heb je een tussenjaar of ben je klaar met school en wil je even wat anders? Knijp er tussenuit en maak die droom waar! Nieuw-Zeeland is eigenlijk één uitgestrekt natuurpark en in enkele weken tijd kun jij het subtropische noorden met haar prachtige baaien en stranden afreizen richting het ruige zuiden. Het gastvrije en relaxte karakter van de bevolking zie je als backpacker in alles terug tijdens je reis door Nieuw-Zeeland.

 

nieuw-zeeland-startpagina-vliegticket-buttom

Vliegtickets

Met de voordelige. flexibele vliegtickets reis jij je backpack avontuur in Nieuw-Zeeland tegemoet!

nieuw-zeeland-startpagina-startpakketten-buttom

Startpakketten

De startpakketten bieden jou een zorgeloze start en een onvergetelijke tijd!

Nieuw-Zeeland

Of je nu wilt surfen, paragliden, skydiven, jetboaten, ijsklimmen of gewoon genieten van een relaxte levensstijl, iedereen vindt zijn of haar geluk op de mooie eilanden van Nieuw-Zeeland.  Het Noordereiland staat bekend om haar tropische klimaat, het vulkaanlandschap en bezienswaardigheden als Taupo en Roturua. Het Zuidereiland staat bekend om de mooie wijngebieden, de studentensteden en de ruige westkust. De inwoners van Nieuw-Zeeland geven je advies over je reis, vertellen over waar je het beste kunt eten en drinken, helpen je wanneer je met pech langs de weg staat en ga zo maar door. De vriendelijkheid is bijna onwerkelijk, iets wat wij Europeanen vaak niet meer gewend zijn. De bevolking is zelfs zo goed van geloof dat zij hun auto’s of huizen vaak niet afsluiten.

BackPackMe bestaat uit een team van reislustige professionals. Zij weten als geen ander hoe het is om te backpacken in Nieuw-Zeeland.

Backpacken Nieuw-Zeeland – laatste blogs!