Vliegtickets Australië

Backpacken, reizen of werken in Australië? Maak dit mogelijk met de voordelige, flexibele vliegtickets van BackPackMe. Met deze tickets is het geen probleem om langer te blijven of eerder naar huis te gaan. Laat je ticket de duur van je reis niet bepalen en geniet zolang jij dat wilt!

BackPackMe werkt samen met bekende airlines die exclusieve tickets speciaal voor jongeren en studenten aanbieden. Ook is het mogelijk om een vliegticket te combineren met een van onze verzorgde startpakketten.

 

Voordelige, Flexibele Vliegtickets Australië

Cathay Pacific

Cathay Pacific heeft er samen met BackPackMe voor gezorgd dat we jouw voordelige, flexibele vliegtickets kan bieden. Zowel de datum als de vertrekplaats wijzigbaar zijn. Je betaalt via ons nooit een vaste wijzigingsfee voor het wijzigen van jouw datum, en het is zelfs gratis wanneer wij jouw ticket in dezelfde klasse kunnen inboeken! Voor de wijziging van je vertrekplaats betaal je een kleine fee afhankelijk van de plaats die jij kiest.

Je vliegt vanaf Amsterdam via Hong Kong naar Australië. In Hong Kong kun je gratis een stop-over maken van een paar dagen en dus ook deze fantastische bestemming meepikken! Daarnaast mag je 30 kg koffer bagage meenemen!

vraag-vliegtickets-aan

Australië vanaf € 745,-*

untitled-1

*Ticketprijzen zijn exclusief tax en toeslagen.

Thai Airways

Ook Thai Airways maakt het voor jou mogelijk om voordelig naar Australie te reizen. Daarnaast bieden zij flexibele vliegtickets, waarvan de datum en vertrekpunt wijzigbaar zijn. Je mag maar liefst 30 kg kofferbagage meenemen.

Met Thai Airways heb je de keuze uit twee routes om bij jouw droombestemming te komen. Zo is het mogelijk om vanaf Amsterdam of Brussel te reizen. Vervolgens vlieg je naar Bangkok, waar je de mogelijkheid hebt 2 stop-overs te maken en eventueel een paar dagen kan blijven. Hierna vlieg je naar Australië.

vraag-vliegtickets-aan

Australië vanaf € 570,-*

untitled-3

*Ticketprijzen zijn exclusief tax en toeslagen.

Combi Vliegticket + Startpakket/Trips

Vind jij het leuk om met andere backpackers en reizigers jouw eerste week Down Under avontuurlijk te beleven? Boek dan één van onze startpakketten! We hebben meerdere startpakketten en trips  in Australië. Lees snel meer over alle voordelen en kortingen die je krijgt wanneer je een startpakket boekt via BackPackMe.

Vul het contactformulier in om samen met onze reisspecialisten te kijken naar de mogelijkheden omtrent jouw backpackticket. Wij adviseren je en helpen je graag verder bij het uitstippelen van jouw reis. Onze reisspecialisten zullen zo spoedig mogelijk met jouw aanvraag aan de slag gaan!

vraag-vliegtickets-aan

untitled-2