Trips door Australië

Onze trips maken je droom om Australië te ontdekken werkelijkheid! Het ruime aanbod mét een voordelige prijs, geeft jouw de mogelijkheid om de reis te maken die jij voor ogen hebt. De Weekend Trips en Trip Packages van Australië bieden elk hun fantastische must-see’s en avontuurlijke activiteiten. Een weekendje weg, een week, een maand of langer? Het kan allemaal! Wanneer je kennis wilt maken met Australië is dit ideaal, maar…het grootste ‘gevaar’ van Australië is dat je er meteen nog een keer naartoe wilt. Tja, dan maar weer een route uitstippelen Down-Under.

21 Day Sydney to Cairns East Coast Pakket

De oostkust van Australië is de thuisbasis van de mooiste stranden, regenwouden en riffen van de wereld. Weinig tijd, maar niet veel willen missen? Dit pakket biedt de bezienswaardigheden die je moet zien! Reis door unieke steden en ongelooflijke eilanden in 21 dagen!

28 Day Sydney to Cairns East Coast Pakket

Maak je klaar voor het 28-daags avontuur van je leven! Reizend van Sydney naar Cairns, ontdek je prachtige stranden, unieke bestemmingen en iconische landschappen van Australië. De betoverende East Coast is het helemaal iets voor jou! Waar wacht je op?

35 Day Sydney to Cairns East Coast Pakket

Haal alles uit je Down Under ervaring met het35 Day Sydney to Cairns East Coast Pakket. Je zult weinig missen tijdens deze 35 actievolle dagen van avontuur! Kampeer onder de sterren van Fraser Island, vaar langs de Whitesundays en spring uit een vliegtuig met ons grootste Sydney to Cairns Pakket!

 Ultimate Cairns 3 Night Trip

Dit pakket combineert snorkelen in de spectaculaire Great Barrier Reef met het dwalen door de eeuwen oude schitterende Atherton Tablelands, waar je kan zwemmen onder de watervallen. Met 3 overnachtingen, zal deze trip jou het levendige, opwindende en tropische noorden van Queensland laten zien!

Chill Out Byron Bay 3 Night Trip

Breng 3 fantastische nachten door in Byron Bay met het Chill Out Byron Bay pakket. Surf op perfecte golven aan rustige strandjes en verken de hippe stad Nimbin voordat je later op de dag deelneemt aan ”waterfall hopping”.

Sydney Splendour 3 Night Trip

Dit geweldige pakket geeft je een tour door het levendige Sydney. Bewonder het prachtige uitzicht vanaf de Blue Mountains en voor kennismaking met het spectaculaire wildlife, ga je naar Sydney Aquarium voor een kijkje in de betoverende onderwaterwereld.

Melbourne Mayhem 3 Night Trip

Dit pakket combineert de opwinding van de unieke, bruisende stad Melbourne. Adembenemende bezienswaardigheden van de Great Ocean Road en de verbluffende fauna van Phillip Island, zorgen voor de perfecte weekend break.