Over BackPackMe

Welkom op onze website, wij zijn zeer blij dat je ons bezoekt! Wij vertellen je graag meer over BackPackMe en wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij zetten we ons namelijk 200% in voor de backpacker en reiziger die voordelig maar goed aan zijn of haar persoonlijke avontuur in het buitenland wil beginnen. Wij zijn gespecialiseerd in backpacken in Australië en backpacken in Nieuw-Zeeland.  Ook hebben onze reisspecialisten prachtige reizen  gemaakt door Thailand en Vietnam.

Heb je vragen of wil je iets meer weten? Neem dan contact met ons op. Of het nu gaat om je reisplannen, het vinden van werk, de beste backpack- en reisroutes in Australië en Nieuw-Zeeland, ins en outs over Thailand en Vietnam, of natuurlijk het beste vliegticket voor jouw reis, wij helpen je graag.

 

 

Powered by Information Planet

BackPackMe is onderdeel van Information Planet. Wij zijn specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben de studie- en reisadviseurs van Information Planet de juiste kennis in huis om jouw perfecte studie, high school, taalcursus, stage of backpack avontuur in het buitenland samen te stellen. Information Planet heeft een breed netwerk over de hele wereld, waar jij profijt van hebt!


Missie

Wij willen dat jouw buitenlanddroom uitkomt. Wij geloven niet alleen, maar weten ook allemaal uit eigen ervaring hoe gaaf backpacken is. We weten dan ook zeker dat het een ervaring is die je niet mag missen, nooit zult vergeten en zeker je leven zal verrijken! Niet te veel poespas, maar precies dat wat je nodig hebt om zonder zorgen van start te gaan met jouw avontuur!

Persoonlijke Service

Wij bieden jou een persoonlijke en uitgebreide service. Iedereen is welkom om een afspraak te maken bij ons op kantoor te Breda. Is Breda te ver? Dan plannen we graag een afspraak in via Skype. Wij vertalen jouw reiswensen in een vrijblijvend advies, waarbij jij kunt aangeven wat noodzakelijk voor je is.

Na de boeking, blijven we in contact. Je kunt ons altijd bereiken wanneer je adviezen en tips wilt voor je wereldreis, of wanneer je nog snel je ticket wilt wijzigen. Zo kun je met een gerust hart genieten van de naderende backpackreis. We geloven er verder in dat je niet teveel vast moet leggen voordat je vertrekt, we houden dan ook van flexibiliteit in onze vliegtickets,  trips en startpakketten om je op weg te helpen!