Wij zijn jouw officiële Aussie Specialist! Wat zegt dit keurmerk over ons? En welk voordeel heeft het voor jou tijdens de voorbereidingen voor jouw reis Down Under?

Aussie-specialisten zijn avonturiers die door Australië hebben gereisd én daar de nodige ervaring hebben opgedaan om jou te helpen bij het plannen van jouw reis. Bovendien zijn ze getraind door de Australia Tourism board! En hebben toegang tot extra trainingsmateriaal, informatie en up to date nieuws vanuit de Australische overheid. Zo ben jij zeker van up to date kennis en informatie voor jouw avontuur om bijvoorbeeld te gaan backpacken in Australië

Is het beter van oost naar west te reizen of van noord naar zuid? Hoeveel invloed heeft het Australische klimaat op mijn reis en zijn er seizoenen waarin ik bepaalde regio’s beter kan vermijden? Wat zijn de beste surfspots en hoe vind ik een bijbaantje in Sydney? De Aussie-specialisten kunnen jou in geuren en kleuren verhalen vertellen waarin de antwoorden op deze vragen beantwoord worden. Gebruik onze ervaring en kennis om de ultieme trip Down Under te plannen en goed voorbereid op pad te gaan.