Backpacken in Azië

Het avontuurlijke Azië is een perfecte bestemming voor backpackers en avontuurlijke reizigers. Het backpacken in het veelzijdige Azië is de laatste jaren erg populair geworden. En dat is niet voor niets!

BackPackMe heeft voor Azië voordelige, flexibele vliegtickets en trips die van jouw backpack reis een reis maken om nooit te vergeten. Voor Thailand en Vietnam bieden wij onze flexibele vliegtickets en trips aan tegen een voordelige prijs, waardoor jij deze prachtige bestemmingen kunt bewonderen. Wij helpen je graag !

Azië: een rijk aan mogelijkheden

Het rijke Azië biedt voor ieder wat wils. Er is ontzettend veel te zien en te beleven. Elke backpack reis is anders. De één is op zoek naar de mooiste stranden, de ander juist naar cultuur en sommige willen juist actieve dingen wil doen. De vrijheid die je ervaart tijdens je reis in Azië is ongekend. Azië is in één woord geweldig! Wil je even wat anders in je tussenjaar, na het afronden van je school of tijdens je vakantie? Dan is een van de talloze trips naar Thailand of Vietnam de oplossing. Dit in combinatie met het voordelige, flexibele vliegticket maakt je reis helemaal compleet!

 

Backpacken Azië-Thailand

Thailand

Thailand, de hoofdstad van Azië en het land van de glimlach! Dé ideale bestemming voor degene die van avontuur houden, nieuwsgierig zijn naar andere culturen en toe zijn aan iets anders.

Backpacken Azië- Vietnam

Vietnam

Vietnam is een interessant, energievol land dat in bezit is van prachtige highlights. Wil jij de schatten van Vietnam ontdekken en is wat anders van de wereld zien? Vietnam is een absolute aanrader!

Azië  

De wonderlijke natuur, indrukwekkende cultuur en de lage prijzen maken Azië een veelzijdige bestemming. Backpacken in de landen zelf is spotgoedkoop. Je hebt vaak aan een paar euro al genoeg voor een busticket of treinticket. Azië is in bezit van de mooiste tempels ter wereld, de lekkerste gerechten en een heerlijk zonnig klimaat. Nergens anders in de wereld vind je frisser, kleurrijker, smaakvoller of lekkerder eten dan hier. De natuur is net zo veelzijdig als het continent en bestaat uit  een mix van vulkanen, regenwouden, rijstvelden, stranden en koraalriffen. Het is de place to be voor echte avonturiers en backpackers. Voor waaghalzen is er genoeg sensatie en tal van activiteiten die de adrenaline kunnen opvoeren.

BackPackMe bestaat uit een team van reislustige professionals en kunnen jou alle in’s en out’s van Azië vertellen!

Backpacken Azië- laatste blogs!