Startpakketten Nieuw-Zeeland

Startpakketten Nieuw-Zeeland bieden jou de ideale start aan het begin van je backpackavontuur! Je hebt de keuze uit een Luxe & Basic Startpakket. Lees verder wat er onder de startpakketten van BackPackMe bedoelt wordt en wat voor jou de voordelen zijn!

luxe-startpakket-nz

Basic Startpakket + een fantastische week vol excursies en ontmoeting met andere avonturiers voor maar €629,-

basic-startpakket-nz

Pakket waarmee jij de nodige zaken meteen op orde hebt aan de start van je reis. Te boeken voor 3, 4&7 nachten, vanaf €250,-

Startpakketten Nieuw-Zeeland?

BackPackMe biedt speciaal voor backpackers startpakketten aan waardoor jij meteen van start kan gaan met het verkennen van de omgeving. Een startpakket van BackPackMe bevat de noodzakelijke benodigdheden. Het geeft je zo de kans om meteen kennis te maken met het land en haar cultuur.  Er is keuze uit twee startpakketten: Basic & Luxe. Basic bevat echt alleen de belangrijkste zaken, zoals Airport Transfer, eerste overnachtingen, SIM-Kaart en Tax file number. Verder krijg je assistentie bij het openen van een bankrekening en alles wat je nodig hebt bij het vinden van een bijbaantje!

Het Luxe startpakket bevat de inhoud van het Basis pakket + een week vol te gekke, avontuurlijk tours in Nieuw-Zeeland met andere backpackers! Je kunt meteen een aantal highlights afstrepen en kennis maken met de andere avonturiers waar je misschien een deel van je reis mee kunt voortzetten.

Waarom een Startpakket?

Een startpakket geeft je zekerheid bij aankomst en toch de vrijheid die je voor het verdere verloop van je reis nodig hebt. Je bent gesetteld en kunt even bijkomen van je reis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over zaken die eigenlijk zo snel mogelijk geregeld moeten worden. Daarnaast gaan backpackers vaak opzoek naar een bijbaantje om wat extra centjes te verdienen en hierdoor eventueel de duur van hun reis uit te breiden.

Wil je een van de startpakketten boeken of meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met onze reisadviseurs op!

Backpacken Nieuw-Zeeland – laatste blogs!