Backpacken in Australië

Ben jij van plan om te backpacken in Australië en wil je graag meer weten over hoe je jouw backpack reis het voordeligst kan regelen? Dan ben je bij BackPackMe aan het juiste adres!

Voor Australië heeft BackPackMe flexibele vliegtickets , startpakketten en trips in petto. En heb jij hulp nodig bij een visum Australië online aanvragen (eVisitor Australia)? Wij helpen je graag! Daarnaast beschikken we over de juiste informatie met betrekking tot werken en stage lopen in Australië.

Go Down Under

Australië is bij uitstek een geliefd backpack land! Go Down Under voor een avontuurlijke reis en ontmoeting met nieuwe culturen en mensen! Backpacken in Australië betekent: vooral niet te veel plannen, openstaan voor veranderingen in het reisschema en gaan en staan waar jij wilt. Dit noemen wij het ultieme gevoel van vrijheid! Heb je een tussenjaar, ben je klaar met school of wil je gewoon even wat anders? Trek je stoute schoenen aan en ga echt wat van de wereld zien! Verleg letterlijk en figuurlijk je grenzen.

vliegtickets

 Vliegtickets

Reis met onze voordelige, flexibele vliegtickets!

startpakketten

Startpakketten

Met onze startpakketten heb jij een ideale start voor je backpack-avontuur!

trips2

Trips

Wil jij een weekendje, een week, een maand, of nog langer de tijd nemen om Australië te ontdekken? Bekijk het ruime aanbod aan trips!

Australië

Aan de andere kant van onze aardbol ligt een wereld die je veel te bieden heeft. Australië is in bezit van een waanzinnige omgeving, vriendelijke inwoners en is daarnaast ook erg veilig. Laat je onderdompelen door de rijke cultuur en gewoontes. Ben jij al bekend met het BYO? Dit staat voor Bring Your Own, en betekent dat je je eigen drinken mee mag nemen naar restaurantjes. Je hebt hier de ultieme mogelijkheid voor cruises, snorkelen, duiken of surfen. Alles is groot in Australië: grote gebouwen EN diersoorten. Kortom is Australië een gaaf, avontuurlijk land waar veel te ondernemen is ! Bekijk snel hoe je jouw backpack reis het voordeligst kan plannen !

BackPackMe bestaat uit een team van reislustige professionals. Wij zijn allemaal in Australië geweest: van noord naar zuid en van de westkust naar de oostkust van Australië.

Backpacken Australië – laatste blogs!