Vliegtickets Nieuw-Zeeland

Vlieg je droom om te backpacken, reizen of werken in Nieuw-zeeland tegemoet! De beste deal heb je met de flexibele vliegtickets van BackPackMe voor een voordelige prijs!  Besluit je op locatie om langer te blijven, dan wijzigen wij kosteloos de vluchtdata. Dit kan natuurlijk ook wanneer je eerder terug wilt. Laat je reis niet verstoren door een ticket waaraan je vast zit. Reizen draait om vrijheid!

Samenwerking met bekende airlines maakt het mogelijk om deze unieke tickets speciaal voor jongeren en studenten aan te bieden. Onze tickets zijn ook te combineren met onze startpakketten die je reis helemaal compleet maken.

Voordelige, Flexibele Vliegtickets Nieuw-Zeeland

 

Cathay Pacific

Met Cathay Pacific vlieg je voordelig van Amsterdam naar Nieuw-Zeeland en mag je tot wel 30 kg aan ruimbagage meenemen. In Hong Kong maak je een stop-over en heb je de mogelijkheid om hier een aantal dagen de omgeving te verkennen. Ideaal!

De flexibele vliegtickets zorgen ervoor dat jij zolang als jij wilt, kunt genieten van je ontdekkingsreis. Als backpacker of reiziger kun je besluiten om langer te blijven wanneer je nog niet alles hebt gezien. Je kunt via ons gemakkelijk de datum én zelfs de vertrekplaats van je terugvlucht wijzigen. Dus ook wanneer je eerder naar huis moet vertrekken is dit met het flexibele ticket geen probleem! 

vraag-vliegtickets-aan

Nieuw-Zeeland vanaf €795,-*

nz-2

*Ticketprijzen zijn exclusief tax en toeslagen.

Thai Airways

Ook werkt BackPackMe samen met Thai Airways om het voor jonge backpackers en studenten mogelijk te maken met voordelige, flexibele vliegtickets te reizen. Net als bij Cathay Pacific kun je gemakkelijk de datum en vertrekplaats wijzigen. Je kunt zo lang van het avontuur genieten als je wilt!

Thai Airways beschikt over twee routen om bij je eindbestemming in Nieuw-Zeeland te komen. Je kunt vertrekken vanaf Amsterdam en Brussel, waarna je vervolgens een 2 gratis stop-overs kan maken in Bangkok. Vanuit hier vlieg je naar Nieuw-Zeeland. Ten slotte mag je 30 kg kofferbagage meenemen op reis!

vraag-vliegtickets-aan

Nieuw-Zeeland vanaf € 630,-*

nz-3

*Ticketprijzen zijn exclusief tax en toeslagen.

Combi Vliegticket + Startpakket

Het voordelige, flexibele vliegticket is ook te combineren met een van de Startpakketten van BackPackMe. Met het startpakket ga je goed voorbereid op reis! Je hebt de keuze uit twee pakketten. Lees hier snel de voordelen en de inhoud!

Vul het contactformulier in om samen met onze reisspecialisten te kijken naar de mogelijkheden omtrent jouw backpackticket. Wij adviseren je en helpen je graag verder bij het uitstippelen van jouw reis. Onze reisspecialisten zullen zo spoedig mogelijk met jouw aanvraag aan de slag gaan!

vraag-vliegtickets-aan

 

nz-1