Luxe Startpakket Nieuw-Zeeland

Ready to Go met het complete Luxe startpakket Nieuw-Zeeland. De nodige zaken voor het begin van je reis zijn geregeld, dus het genieten kan beginnen! Laat je meteen onderdompelen door de Ozzie-lifestyle. Of iemand nou van plan is om werk te vinden of Nieuw-Zeeland te verkennen, ons team zullen de deelnemers begeleiden en alles wat de deelnemers zelf moeten doen is van hun reis in Nieuw-Zeeland een avontuur te maken!

Het Luxe Startpakket voor Nieuw-Zeeland is ook te combineren met onze flexibele vliegtickets tegen een voordelige prijs!

Luxe Startpakket Nieuw-Zeeland € 629,-

Start elke maandag in Auckland

startpakket-boeken

 

Programma Luxe startpakket Nieuw-Zeeland

Hartelijk ontvangst & Welkomstdiner

We regelen een pendeldienst van het vliegveld naar de accomodatie die in het centrum van Auckland is gelegen. Het vriendelijke personeel van de receptie zal een plattegrond van de omgeving uitrijken tijdens het inchecken. Er is tijd voor een korte powernap. Het Nieuw-Zeeland avontuur begint laat in de middag. Maak kennis met de legendarische gidsen en de rest van de groep in de gemeenschappelijke ruimte. Ons team zal zichzelf voorstellen en geeft iedereen een overzicht van wat er deze week gaat gebeuren en deelt de SIM-kaart uit, die meteen gebruikt kan worden.

Zodra we het officiele gedeelte achter de rug hebben, nemen we plaats voor het welkomstdiner  (diner en 1 drankje inbegrepen).

Informatie sessie & Auckland stadstour

De volgende ochtend organiseren we voor de groep een informatiesessie waar we alles over reizen in Nieuw-Zeeland uitleggen. Voor degene die op een werkvakantie zijn zullen we praten over het vinden van werk en het krijgen van een fiscaal nummer en andere belangrijke dingen. Ons team zijn allemaal ervaren reizigers en zijn ook begonnen als backpacker (sommige van ons nog steeds). We ondersteunen bij alles wat de deelnemers nodig hebben en beantwoorden hun vragen. Dan is het tijd om Auckland te verkennen op onze stadstour! We zullen de belangrijkste highlights van de stad gaan bekijken.

Reis naar de Coromandel, Hot Water Beach & Cathedral Cove

In de ochtend is er tijd om je voor te bereiden op wat er komen gaat. Aan het begin van de middag verlaten we de stad en vertrekken we naar het prachtige schiereiland Coromandel. Onderweg zullen we stoppen bij de vulkanische krater van MT Eden, een van de iconen van Auckland, die een prachtig uitzicht biedt over de stad. Kort daarna zullen we aankomen bij Coromandel, beroemd om zijn ongerepte stranden, relaxte sfeer en natuurlijke schoonheid. We zullen verblijven in onze landelijke lodge die een paar minuten verwijdert is van het strand. Je brengt de rest van de tijd door met chillen in het paradijs. Ontspan in een hangmat, verken het plaatselijke strand of maak vrienden met de schapen.

De volgende ochtend gaan we de kronkelende wegen naar Hot Water Beach volgen. Pak een schop en begin je eigen natuurlijk heet water zwembad te graven, dit is zeker niet wat je dagelijks meemaakt. Drink een koud biertje in je natuurlijke jacuzzi en kijk samen met je vrienden naar de golven. Later gaan we door naar de prachtige Cathedral Cove, bekend van de Narnia films. Ga voor een duik in het kristalheldere water en ontdek enkele verborgen baaien. Op de terugweg verkennen we de magische Kauri bossen.

Kiwi Trails, New Chums Beach & terug naar Auckland

De Kiwi vogel is niet alleen een van Nieuw-Zeelands schatten, maar ook het leukste kleinste wezen die je ooit zult vinden! Helaas, de mooie kleine kiwi vogel is niet ver van uitsterven vandaan. Als iemand behoefte heeft aan wat chillen is dat geen probleem! Je kan relaxen op het strand, een kopje koffie in de stad of ontspannen in onze lodge. We eindigen de dag met een BBQ.

Voordat we terug gaan naar de stad gaan we naar New Chums Beach, uitgeroepen tot een van ’s werelds top 10 stranden. We maken een korte wandeling over de kreeke en beklimmen rotsen. Later deze middag pakken we de veerboot en varen we langs de eilanden terug naar Auckland!

Feestavond & Afscheid

Gebruik deze dag om lekker te ontspannen, je Facebookpagina bij te werken etc. ’s Avonds zullen we de stad in trekken voor een gezellige avond! We gaan naar onze favoriete bars, en starten bij Auckland Pub Crawl. Je zult de beste backpack bars in de stad bezoeken met VIP-express toegang en een paar gratis welkomstdrankjes!

Wil je dit pakket graag boeken of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, We helpen je graag verder!