Luxe Startpakket Australië

Ons complete Luxe Startpakket Australië zorgt voor een ideaal begin van je avontuur Down-Under. De nodige zaken zijn geregeld en je maakt meteen kennis met de hoogtepunten die Australië te bieden heeft. En dit doe je niet alleen, maar samen met alle andere backpackers!

Met dit Luxe Startpakket kom je aan in Sydney en kan elke maandag gestart worden. Dit compleet verzorgde pakket kost €610,-

Het Luxe Startpakket voor Australië is ook te combineren met onze flexibele vliegtickets tegen een voordelige prijs!  

Programma Luxe Startpakketten Australië

Maandag

01Maandag sydney tour

Ontmoet jouw groep voor de hele week en maak kennis met de staff op locatie tijdens de ‘Just Landed’-infosessie.

Je bankpas, SIM-kaart en Tax File-nummer worden geregeld en we gaan samen met een gids een tour door de stad doen langs vele hoogtepunten zoals de Harbour Bridge en het Opera House.

  • Sydney City Tour
  • Welkomstdiner met drankjes

 

Dinsdag

02dinsdag zeilen

Er is geen betere manier om de haven van Sydney te ontdekken dan zeilend! We gaan met de catamaran een mooie cruise maken door de Sydney Harbour met spectaculaire uitzichten.

Zeilen, zwemmen en chillen dus!

  • Sydney Harbour Cruise

Woensdag

03woensdag basecamp

Vandaag gaan we de stad uit richting Basecamp, beroemd om zijn mooie stranden, zandduinen en Australische wild life, met onder andere dolfijnen, walvissen, koala’s, mierenegels en opossums.

Basecamp ligt midden in 6 hectare regenwoud, slechts 5 minuten lopen van het strand, en is het huis van Josie, de kangoeroe. Vandaag is er alle tijd om het strand en de omgeving te verkennen en nog even lekker te zwemmen voordat we aan tafel gaan!

  • Basecamp

Donderdag

04 donderdag zandboarden

We gaan met onze 4WD’s richting de zandduinen, krijgen informatie over de rijke geschiedenis van de Aboriginals en rijden vervolgens naar de hoogste duinen om te gaan sandboarden!

Na de lunch gaan we met een gids een bush walk doen naar een prachtige uitkijkplek. Geniet van de adembenemende uitzichten en spot koala’s in de boomtoppen. Van mei tot november heb je ook nog kans dat je walvissen ziet!

In de avond hebben we een echte Aussie-BBQ met drankjes rond het kampvuur.

  • Sandboarding
  • Bush Walk

Vrijdag

05 vrijdag dolfijnen kijken

Vandaag gaan we een dolfijnencruise maken zodat we van dichtbij de wilde bottlenose dolfijnen kunnen bewonderen. Met een beetje geluk komen we ook nog zeeschildpadden en walvissen tegen!

  • Dolfijnencruise

Zaterdag

06 zaterdag party night

We zijn vandaag weer terug in Sydney en het is weekend! Party night, vanavond gaan we met de hele groep met de Party Bus op kroegentocht. We bezoeken 5 barren en hebben bij iedere bar een gratis drankje voor je!

Het wordt een awesome night out!

  • Sydney Party Night

Zondag

07 zondag beachtour

De laatste dag van het startpakket. We worden rustig wakker na een geweldige avond stappen en gaan een mooie wandeltocht maken over de stranden van Sydney. We lopen over de rotsachtige kustlijn van Coogee Beach langs 6 stranden naar het bekende Bondi Beach!

Heerlijk ontspannen terugblikken op een geweldige eerste week. We zijn er zeker van dat je nu je weg weet en volop kunt gaan genieten van jouw tijd in Australië!

  • Sydney Beach Tour

 

Luxe Startpakket Australië €610,-

Start elke maandag in Sydney

startpakket-boeken

Wil je dit pakket graag boeken of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, We helpen je graag verder!