Vliegtickets Thailand

Ben jij klaar voor het avontuur in Thailand? De beste deal heb je met de flexibele vliegtickets van BackPackMe en dat voor een voordelige prijs!  Wij werken samen met bekende airlines die unieke tickets aanbieden speciaal voor jongeren en studenten. Langer blijven na deze 10 dagen? De flexibele tickets zijn gemakkelijk en kosteloos om te boeken!

Onze tickets zijn ook te combineren met de te gekke 10-daagse trip door Thailand die het gehele jaar beschikbaar is. Zie de highlights van Thailand, doe mee aan de fantastische activiteiten en maak nieuwe, internationale contacten!

Voordelige, Flexibele Vliegtickets Thailand

 

Cathay Pacific

Door samenwerking met Cathay Pacific biedt BackPackMe jou, als jonge backpacker of reiziger, voordelige en flexibele vliegtickets! Geniet zo lang als je wilt van Thailand en laat je reis niet eindigen door een ticket waarvan de vertrekdatum vaststaat.. Met deze vliegtickets wijzig je gemakkelijk de datum en vertrekplaats van je reis! We snappen dat je als backpacker spontaan je reis ineens om kunt gooien en wij willen dat voor jou natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk maken! Daarnaast mag je ook nog eens 30 kg aan ruimbagage meenemen!

 

vraag-vliegtickets-aan

Thailand vanaf € ….,-*

thailand-2

*Ticketprijzen zijn exclusief tax en toeslagen.

Thai Airways

Met Thai Airways kun je naar 78 verschillende bestemmingen reizen, waarvan Thailand er een van is! Door onze samenwerking kun jij voordelig en flexibel aan je avontuur beginnen. Zij bieden speciale tickets voor jonge backpackers en studenten en bieden jou de vrijheid die je nodig hebt. Je kunt gemakkelijk de datum en vertrekplaats van je vlucht wijzigen.

Thai Airways vertrekt vanaf Amsterdam en Brussel. Je mag maar liefst 30 kg kofferbagage meenemen! Wanneer je met Thai Airlines vliegt ben je in elke klasse voorzien van alle gemakken, inclusief een uitstekende service ”with a smile”.

vraag-vliegtickets-aan

Thailand vanaf € 589,-*

thailand-3

*Ticketprijs is inclusief tax en toeslagen.

Combi Vliegticket + Trip

Het voordelige, flexibele vliegticket is ook te combineren met de avontuurlijke 10-daagse trip in Thailand. Lees verder welke schatten je door deze trip gaat ontdekken, te gekke activiteiten je gaat ondernemen en welke internationale vriendschappen er kunnen ontstaan!

Vul het contactformulier in om samen met onze reisspecialisten te kijken naar de mogelijkheden omtrent jouw backpackticket. Wij adviseren je en helpen je graag verder bij het uitstippelen van jouw reis. Onze reisspecialisten zullen zo spoedig mogelijk met jouw aanvraag aan de slag gaan!

vraag-vliegtickets-aan

vietnam-2