Vliegtickets Vietnam

Wil jij het kleurrijke Vietnam ontdekken? Vlieg je droom tegemoet met onze voordelige, flexibele vliegtickets. BackPackMe werkt samen met bekende airlines die unieke tickets speciaal voor jongeren en studenten aanbieden. Wil je toch langer blijven in het prachtige Vietnam? Die kans is groot. De flexibele tickets zijn gemakkelijk, kosteloos om te boeken!

Onze tickets zijn ook te combineren met de veelzijdige 13-daagse trip door Vietnam die het gehele jaar door beschikbaar is. Bewonder de must-see’s en ontdek Vietnam door de toffe activiteiten. De trip doe je met een groep, waardoor je niet alleen Vietnam leert kennen, maar ook nieuwe internationale vrienden maakt!

 

Voordelige, Flexibele Vliegtickets Vietnam

 

Cathay Pacific

Cathay Pacific biedt voordelige, flexibele vliegtickets aan en daar werkt BackPackMe natuurlijk graag mee samen. Op deze manier hoef jij geen rekening te houden met een vaste vertrekdatum en kun je zo lang op een plek blijven als jij wilt! Vanaf Amsterdam vlieg je naar Hong Kong. Vanuit hier reis je naar je droombestemming Vietnam, waar het backpackavontuur zal beginnen! En niet te vergeten: je mag 30 kg aan kofferbagage meenemen!

vraag-vliegtickets-aan

Vietnam vanaf € ..,-*

vietnam-1

*Ticketprijzen zijn exclusief tax en toeslagen.

Thai Airways

Thai Airways brengt jou voordelig en flexibel naar Vietnam. Deze vliegmaatschappij biedt vliegtickets aan speciaal voor jonge backpackers en studenten, voor jou dus! Thai Airways beschikt over twee routes, waarvan een vanuit Amsterdam vertrek en de ander vanuit Brussel. Je vliegt naar Bangkok en vanuit daar reis je naar je eindbestemming. Ook bij Thai Airways is het toegestaan om 30 kg aan ruimbagage mee te nemen. Let the journey begin!

vraag-vliegtickets-aan

Vietnam vanaf € 665,-*

thailand-1

*Ticketprijs is inclusief tax en toeslagen.

Combi Vliegticket + Trip

De voordelige, flexibele vliegtickets van BackPackMe zijn natuurlijk ook te combineren met de geweldige 13-daagse trip door Vietnam! Door deze trip ontdek je het rijke Vietnam, kom je in aanraking met de prachtige cultuur, kleurrijk eten en wonderlijke omgeving! Lees snel verder wat de trip nog meer in petto heeft.

Vul het contactformulier in om samen met onze reisspecialisten te kijken naar de mogelijkheden omtrent jouw backpackticket. Wij adviseren je en helpen je graag verder bij het uitstippelen van jouw reis. Onze reisspecialisten zullen zo spoedig mogelijk met jouw aanvraag aan de slag gaan!

vraag-vliegtickets-aan

vietnam-3