Luxe Startpakket

De Luxe Startpakketten voor Backpackers bevatten een week waarin je een City Tour maakt en meteen andere backpackers ontmoet. Ook erg fijn wanneer je alleen reist; zo leg je meteen nieuwe contacten en kun je misschien samen een deel van jullie reis voortzetten. Bij dit pakket krijg je een jaar lang hulp bij het vinden van werk, wat voor veel backpackers onwijs handig is. Meer nodige en exclusieve zaken zitten hierbij in begrepen. Klik op een bestemming en bekijk de volledige inhoud.

Inhoud Luxe Startpakketten voor Backpackers

  • Een geweldige week met te gekke excursies 

  • 12 maanden hulp bij het zoeken van werk 

  • Ontmoet meteen andere avonturiers

  • Accommodatie tijdens de week vol tours,
    SIM-Kaart, Medicare-Kaart, Tax File Number,
    openen van bankrekening en meer….

luze-startpakket-aus

Voor maar € 610,-

Dit Luxe startpakket start op maandag in Sydney, gedurende het hele jaar. Het is verstandig een aantal dagen eerder aan te komen, zodat je uitgerust aan de week begint en met volle teugen kunt genieten! Het Luxe Pakket is een unieke start voor jouw avontuur met exclusieve tours en diensten! 

Lees meer over de volledige inhoud van het Luxe Startpakket Australië

 

luxe-startpakket-nz

Voor maar € 629,-

Dit Luxe startpakket start op maandag in Auckland, gedurende het hele jaar. Het is het fijnst om uitgerust aan de geweldige week te beginnen die dit pakket bevat. Daarom is het aan te raden een aantal dagen eerder aan te komen, zodat je optimaal van het avontuur kan genieten!

Lees meer over de volledige inhoud van het Luxe Startpakket Nieuw-Zeeland