Startpakketten en Trips voor Backpackers

BackPackMe heeft een ruime keus uit pakketten, waaronder startpakketten en trips. Deze kun je ook nog eens combineren met onze voordelige, flexibele vliegtickets! Voor verschillende bestemmingen maak jij een perfecte start en beleef je de tijd van je leven. Lees meer over de twee startpakketten en toffe trips die BackPackeMe voor jou in petto heeft!

luxe-startpakket
basic-startpakket
Je hebt keuze uit het Luxe startpakket en het Basic Startpakket. Het Luxe startpakket bevat een week waarin je een City Tour maakt en meteen andere backpackers ontmoet, wat fijn is wanneer je alleen reist. Bij dit pakket krijg je een jaar lang hulp bij het vinden van werk. Bekijk snel wat dit unieke pakket nog meer inhoud. Wil je alleen de basiszaken op orde hebben bij aankomst zoals de eerste dagen accommodatie, een SIM-kaart, Tax File Number en een Australische bankrekening? Dan is het Basic Startpakket voor jou een ideale oplossing!

Startpakketten zijn te boeken voor de bestemmingen Australië en Nieuw-Zeeland. Het is mogelijk om deze in combinatie met een vliegticket te boeken.

 

trips
Ben jij avontuurlijk, nieuwsgierig naar andere culturen en wil jij een keer wat anders doen in je tussenjaar, na afronding van je opleiding of in de vakanties? Om welke reden dan ook is een trip in Australië, Thailand of Vietnam een fantastische beleving! Een
Weekend Break, een week of een maand kun je door Australië touren. Daarnaast biedt BackPackMe een 10-daagse trip door Thailand en een 13-daagse trip door Vietnam aan. Voor ieder wat wils.

Trips zijn te boeken voor de bestemmingen Australië, Thailand en Vietnam. Het is mogelijk om deze in combinatie met een vliegticket te boeken.

 

Je staat er niet alleen voor. Onze partners hebben kantoren op locatie gevestigd waar je altijd kunt aankloppen. Bekijk gauw de inhoud van de trips voor de bestemming waar jouw voorkeur ligt of laat je inspireren door een ander geweldig land!