Alleen op Reis met BackPackMe is…

Alleen op reis… Wij snappen best dat deze reis spannend is en af en toe onzekerheden met zich meebrengt. Gelukkig is BackPackMe voorzien van reisspecialisten die deze stap ook hebben gezet en weten wij precies in welke situatie je verkeerd. BackPackMe biedt diensten en producten aan, die de grote stap om alleen te reizen een stuk kleiner maken.

Flexibel op Reis

Zo kun je flexibel op reis door onze vliegtickets waardoor je langer kunt blijven of toch eerder naar huis gaat. Wanneer je reis zo goed bevalt dat je langer wilt blijven is het geen probleem en kun je deze zeker voortzetten! Helaas kan het ook voorkomen dat je eerder naar huis wilt of moet door omstandigheden. Ook dit is met onze flexibele vliegtickets geen probleem. Maak je geen zorgen over de vluchtdata; deze staat niet vast en is kosteloos te wijzigen.

Voorbereid op Reis

Daarnaast heeft BackPackMe super handige, verzorgde startpakketten in het assortiment, zodat je goed voorbereid op reis kunt. De eerste dagen zijn voor je geregeld. Je overnacht de eerste nachten in een hostel, waardoor jij de tijd hebt om goed bij te komen van de reis en meteen de omgeving en mensen kan leren kennen. Er is o.a. ook een File Tax-Number, sim-kaart en bankrekening voor je geregeld. Bij het Luxe startpakket begin je met een week vol leuke trips en activiteiten met andere backpackers. Je zult snel vrienden maken en je zeker niet alleen voelen.

Op Ontdekkingsreis

Ga op ontdekkingsreis! BackPackMe biedt korte en lange trips aan waardoor je eerst van het land kan proeven en daarna kan besluiten om (voor een langere tijd) terug te gaan. De trips doe je met een groep, waardoor je snel met mensen in contact komt en samen het avontuurlijke, mooie land leeert kennen. Iedereen heeft de stap genomen om ver weg alleen op pad te gaan. Je kunt alleen aan een trip deelnemen, maar ook samen met een vriend of vriendin.

Zorgeloos op Reis

Je kunt zorgeloos op reis doordat onze partners kantoren hebben op de aangeboden bestemmingen. Bij hen kun je altijd aankloppen voor vragen, tips of wanneer je even in een lastige situatie verkeerd. Natuurlijk kun je bij BackPackMe ook altijd nog terecht, mocht je onzekerheden hebben over bepaalde zaken of situaties.

Onderwerpen als een checklist, veelgestelde vragen, laatste nieuwtjes en ervaringen van degene die je voorgingen, lees je op ons blog. Laat je inspireren en of check de laatste zaken voor je op reis gaat.

Tenslotte heeft BackPackMe 5 redenen voor je opgesteld waarom alleen reizen juist een verrijking van jezelf is en niet iets wat doodeng is! Laat je goede moed inblazen en trek de stoute schoenen aan!

5 Redenen om de wijde wereld in te trekken all by yourself :

#1. Absolute vrijheid

Absolute vrijheid! De hoofdreden om te gaan backpacken. Je doet wat JIJ wilt en je hoeft met niets of niemand rekening te houden. Je bepaald zelf het tempo van je reis en kunt lekker jezelf zijn. Geniet van de wereld om je heen! Het is heerlijk om baas van je eigen leven te zijn

#2 Leert nieuwe mensen kennen

Wanneer je alleen reist, maak je gemakkelijker nieuwe contacten dan wanneer je met een bekende reist. Je zoekt naar gezelligheid en mensen waarmee je je verhalen kunt delen. Andere backpackers zitten in hetzelfde schuitje als jou en begrijpen je als geen ander. Je zult sneller op uitnodigingen ingaan en misschien met backpackers, die nieuwe vrienden zijn geworden, een deel van je reis voortzetten. Je zult maar op weinig momenten alleen zijn

#3 Leef in het nu

Go with the flow. Laat je volledig leiden door wat er op je pad komt, elke dag zal totaal anders zijn. Wanneer je alleen op reis bent in een vreemd land en geniet van de vrijheid, ben je je meer bewust van alles om je heen. Je hebt meer aandacht voor kleinere dingen en kunt hier ook intens van genieten. Je leeft meer in het nu en houdt je niet te veel bezig met verplichtingen en plannen voor later.

#4 Stap uit je comfortzone

Een nieuwe omgeving, nieuwe mensen en dat all by yourself! Je zult uit je comfortzone moeten stappen, wil jij optimaal genieten en banden creëren met nieuwe mensen. Wanneer je dit hebt gedaan, zal een andere wereld voor je opengaan en zul je jezelf zelfverzekerder voelen dan ooit tevoren!

#5 Leer jezelf beter kennen

Een onbekende omgeving en andere mensen die je gewend bent, geven je juist de mogelijkheid om even helemaal tot jezelf te komen. Ook al zul je tijdens je reis niet vaak alleen zijn, je bent wel op jezelf aangewezen. Je leert jezelf beter kennen, wanneer je op eigen houtje de wereld moet ontdekken.

Nog vragen, onduidelijkheden of onzekerheden? Wij geven je graag het laatste duwtje in de rug zodat jij deze geweldige ervaring niet laat schieten ! Aarzel niet en neem contact met ons op, wij helpen je graag!