Trip door Vietnam

Jezelf 13 dagen lang vermaken en je ogen uitkijken in het schitterende Vietnam? Dat kan met onze trip door Vietnam die vol zit met toffe activiteiten waardoor jij alle highlights van vietnam meepikt!

De trip en de daarbij behorende activiteiten worden met een groep gedaan, die uit 15 tot 25 mensen bestaat. De meeste reizen alleen of gaan het avontuur aan met een vriend of vriendin en zijn tussen de 18 tot 35 jaar. Je leert dus niet alleen  het fantastische Vietnam, maar komt ook meteen in contact met nieuwe internationale vrienden. Met hen kun je al voordat je op reis gaat contact opnemen!

Deze 13-daagse trip is ook te combineren met onze voordelige, flexibele vliegtickets! Wanneer je na je trip langer wilt blijven om meer van Vietnam of Azië te zien kun je deze tickets gemakkelijk, kosteloos wijzigen.

Tip: Optijd een visum Vietnam online aanvragen (e-visa Vietnam)?

Inhoud 13-Daagse Trip door Vietnam

 • De kosten voor de trip bedragen €975,-

 • Accommodatie voor 13 nachten 

 • Airport Transfer

 • Gids

 • Eten en drinken tijdens de reis

 • Veelzijdige activiteiten
  waarvan het programma hieronder verder toegelicht is!

 

De trip start over het algemeen altijd op maandag & is het hele jaar beschikbaar.trip-boeken

Programma 13-Daagse Trip door Vietnam

Hanoi: Welkom Vietnam!
 • Maak op je eerste dag kennis met de groep tijdens een inbegrepen welkomsdiner en een borrel (rond 18:00 uur). De reisbegeleider vertelt je alles over het avontuur dat op dat moment begonnen is! Later op de avond stap je meteen in het nachtleven van Hanoi.
 • Foodie Tour op dag 2. Proef het lokale eten en specialisten. We laten je de straten van Hanoi zien, bezoeken de markt en laten je zien hoe de locals dagelijks leven, eten en slapen. Pak een barkruk, meng je tussen de lokale bevolking en geniet van een lekker biertje. (Ontbijt en al het eten tijdens de tour is inbegrepen – gebruikelijk een 8 gangen lunch)
Halong Bay: Ontsnap uit de stad
 • We gaan op een driedaagse trip naar het bekende Halong Bay. Deze prachtige locatie staat op de lijst van World Herritage. Stap aan boord op een echt Vietnamees zeilschip en geniet vervolgens van een heerlijke lunch. Later op de middag bezoeken we de kleurrijke Haven Cave. Neem een duik in de zee, ga kajakken rondom de eilanden, nog voordat de boat party van start gaat! (Ontbijt, lunch en diner inbegrepen).
 • De volgende ochtend verblijven we op een privé eiland resort, verborgen in het doolhof van het prachtige Lan Ha Bay. Hangmatten, strand, palmbomen, kayaks, beach volleybal, ongelofelijke zonsondergangen en karaoke – het is er allemaal! (Ontbijt, lunch en diner inbegrepen).
 • Opgefrist en relaxt reizen we terug naar Hanoi. Een boottocht langs honderden eilanden en we leren een echte Vietnamese loempia te maken. (Ontbijt en lunch inbegrepen).
Hoi An: De stad van de lantaarns
 • We vertrekken naar de luchthaven en vliegen naar het zuidelijk gelegen Danang, waar we een korte rit maken naar het romantische Hoi ain. Daar verblijven we 2 nachten. Ontdek het oude centrum langs de rivier, bezoek een van de vele kleermakers en relax op het strand. (Ontbijt inbegrepen).
 • Op de lokale markt doen we onze boodschappen die we gebruiken voor de kookles. Met een boottocht over de rivier komen we aan op onze kooklocatie en bereiden we een heerlijke Vietnamese maaltijd. (Ontbijt en lunch inbegrepen).
 • De volgende dag mag je lekker uitslapen, ontdekken we de stad iets meer en gaan we werken aan ons gebruinde tintje op het strand. Met de nachtbus rijden we terug naar Nha Trang. (Ontbijt inbegrepen).
Nha Trang: Snorkelparadijs
 • We arriveren vroeg in de ochtend, ontbijten en droppen onze bagage in het hotel voordat we met de boot verder gaan. Geniet deze dag van zwemmen, snorkelen en zonnen in het paradijs van Nha Trang. (Ontbijt en lunch inbegrepen).
Da Lat: Kanoen en Abseilen
 • We pakken de ochtendbus naar Dalat en gaan ’s middags de stad ontdekken. De komende dagen besteed je aan abseilen en zwemmen in de kloof – daal af langs sprankelende watervallen en spring van de klif. Is dit niets voor jou? Wees niet bang! Dalat is een prachtige omgeving waar genoeg te doen is. We zoeken uit wat voor jou plezierig is! (Ontbijt en lunch inbegrepen).
Ho Chi Minh City: Feel the Buzz en Cu Chi Tunnels
 • Aangekomen op de laatste bestemming, maar de trip is nog niet voorbij! In Ho Chi Minh City verblijven we meer dan 2 dagen en nachten. Je kunt Vietnam niet bezoeken zonder iets te leren over de Vietnamese oorlog, dus geven je een kleine geschiedenis les en bezoeken we de Cu Chi Tunnels. Deze geweldige trip wordt afgesloten met een goodbye diner en drankjes. (Ontbijt inbegrepen).