Voordelige, Flexibele Vliegtickets

Vlieg voordelig jouw avontuur tegemoet met BackPackMe! BackPackMe heeft exclusieve contracten opgesteld voor jongeren en studenten met bekende airliners. Onze flexibele vliegtickets naar Australië, Nieuw-Zeeland en Azië zijn perfect voor wie gaat backpacken, rondreizen, stagelopen of op vakantie gaat, omdat het vaak voorkomt dat je tijdens je reis besluit om langer het avontuur voort te zetten. Af en toe kan het ook gebeuren dat je eerder naar huis gaat. De flexibele vliegtickets bieden de mogelijkheid dat jij  in de meeste gevallen je ticket op zijn minst één keer gratis wijzigen.

Je bent twee stappen verwijdert van het ideale vliegticket:

  1. Neem contact op met onze reisspecialisten, dan zullen wij je telefonisch benaderen om je reisschema en mogelijkheden te bespreken.
    Óf vul het online offerteformulier op Information Planet in, zodat wij meteen aan de slag kunnen met het opstellen van jouw persoonlijke offerte.
  2. Onze reisspecialisten sturen je een mooie offerte toe. Laat ons weten of de offerte naar wens is of dat je wellicht nog vertrekdata of routewijzigingen wilt aanbrengen in jouw reisschema, dan kunnen wij je vliegtickets gaan printen!

vliegtickets-australie-buttom

vliegtickets-nieuw-zeeland-buttom

vliegtickets-thailand-buttom

vliegtickets-vietnam-buttom

 

vliegticket-op-maat

 

De voordelen nog even op een rijtje :

#1 BackPackMe biedt een persoonlijke service aan waarbij jij gemakkelijk een formulier online invult en wij je binnen 48 uur bellen met mogelijke reisopties. Je ontvangt dan per e-mail één of meerdere reisschema’s die voldoen aan jouw wensen, plus de bijbehorende vrijblijvende offerte.

#2 Als je geïnteresseerd bent in één van de vluchtschema’s, kunnen we de volgende dag jouw ticket al laten printen! Heb je vragen of opmerkingen over de reisschema’s? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; wij bespreken graag de mogelijke opties met jou.

#3 Bij ons ben je aan het juiste adres om een flexibel en voordelig vliegticket te boeken. Heb jij namelijk bij ons je ticket geboekt en besluit je op locatie langer te blijven of eerder naar huis te willen gaan? Dan e-mail je ons simpelweg de nieuwe vluchtdata. Wij wijzigen dan jouw ticket kosteloos, terwijl jij op locatie kunt blijven genieten van jouw reis!