Trips door Australië & Azië

Trips door Australië & Azië zijn een ware beleving. BackPackMe heeft Weekend Trips en pakketten  voor Australië die elk hun fantastische must-see’s en avontuurlijke activiteiten bieden . Een weekendje weg, een week, een maand of langer? Daarnaast bieden we een geweldige 10-daagse trip door Thailand en een unieke 13-daagse trip door Vietnam aan. Deze trips bieden jou de kans de highligths van deze veelzijdige bestemmingen te bewonderen. Samen met een groep trek je uit op avontuur en maak je de meest leuke excursies mee. Bezichtig de eeuwen oude tempels, geniet van de gastvrijheid, bewonder de cultuur en natuur en proef letterlijk het leven in Thailand en Vietnam.

Avontuurlijk, nieuwsgiering en open-minded zijn eigenschappen die bij jou passen. Je wilt graag wat nieuws ontdekken, een andere wereld zien. Vreemde culturen spreken je aan en wilt hier best eens een kijkje in nemen. De meeste mensen reizen alleen of met een vriend/vriendin en zijn tussen de 18 en 35 jaar. De trip en de daarbij behorende activiteiten worden met een groep gedaan. Je leert dus niet alleen  het avontuurlijke Australië en kleurrijke Thailand en Vietnam kennen maar maakt ook kennis met internationale avonturiers, die je voor vertrek al kunt contacten. Groepen bestaan uit ongeveer 15 tot 25 mensen.

 

vliegtickets-australie-buttom

Trips

Onze trips maken je droom om Australië te ontdekken werkelijkheid! Het ruime aanbod mét een voordelige prijs, geeft jouw de mogelijkheid om de reis te maken die jij voor ogen hebt.

vliegtickets-thailand-buttom

Thailand

Thailand, de hoofdstad van Azië en het land van de glimlach! Dé ideale bestemming voor degene die van avontuur houden, nieuwsgierig zijn naar andere culturen en toen zijn aan iets anders.

vliegtickets-vietnam-buttom

Vietnam

Vietnam is een interessant, energievol land dat in bezit is van prachtige highlights. Wil jij de schatten van Vietnam ontdekken en is wat anders van de wereld zien? Vietnam is een absolute aanrader!