Stage Australië

Combineer je reis met een super leuke stage in Australië! Werk in het grootste koala reservaat van Australië, in een internationaal hostel, bij een marketingbureau of bijvoorbeeld in de evenementenindustrie.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Er wordt namelijk altijd gekeken naar jouw persoonlijke wensen zodat we een stage kunnen regelen die bij jou past. Stage lopen is een erg leuke manier om nieuwe contacten te leggen en kennis te maken met de Australische werkcultuur. Dit is een ervaring die zeker bijdraagt aan een mooie tijd in Australië!

Ga voor de beste stage

Om verzekerd te zijn van de beste kwaliteit in stages zetten wij de hulp in van de langst bestaande specialist in stages in Australië van Nederland: Stagehuis! De stages zijn in de meeste gevallen onbetaald, maar wij kijken graag naar mogelijkheden voor jou om het financieel toch aantrekkelijk te maken! Zo kun je parttime stage lopen zodat je tijd hebt voor een bijbaantje, of een stage kiezen waarbij je vervoer op locatie betaald wordt. Grijp deze kans en bouw in de eerste maanden van jouw reis al meteen een uitgebreid internationaal netwerk op in Australië!

Logo SH 2014

 

Kijk voor meer informatie op Stagehuis en neem vrijblijvend contact op.

 

Voordelig & Flexibel op Reis

De vliegtickets naar Australië van BackPackMe zijn de perfecte tickets voor studenten die een stage gaan lopen in Australië, omdat ze voordelig, flexibel en gratis te wijzigen zijn. Wij zien dat stagiaires hier veel gebruik van maken. Je stageperiode ligt immers vaak vast, maar mogelijk besluit je om langer te blijven. Misschien mag je langer blijven bij het stagebedrijf of wil je zelf langer de tijd nemen om Australië te ontdekken? Of zijn je reisplannen gewijzigd en wil je terug vliegen vanaf Cairns in plaats van Sydney? Of moet je iets eerder stoppen bij het stagebedrijf en wil je de datum van je vlucht wijzigen? Dat is geen enkel probleem! De vliegtickets van BackPackMe zijn hierop afgestemd, zodat jij de flexibiliteit hebt tijdens je stage of backpackreis in Australië.

Backpacken Australië – laatste blogs!