1.    Wat is je naam en hoe oud ben je?
Alyssa Smits. ik ben 20 jaar oud.

2.    Wat was het doel van de reis?
Stagelopen voor 4 maanden bij een bedrijf voor online marketing en social media.

3.    Waarom heb jij gekozen voor de bestemming Australië?
Ik roep al jaren dat ik graag naar Australië wilde. Australië is voor mij het ultieme, perfecte land. Van alle landen in de wereld vind ik Australië het leukste en het mooiste. Nu had ik de kans om te gaan en die heb ik dan ook met handen en voeten aangegrepen.

4.    Hoe heb jij je vlucht geboekt en met welke airliner vloog je?
Ik heb mijn vlucht geboekt via Stagehuis in samenwerking met BackPackMe, en ik heb gevlogen met de Cathay Pacific.

5.    Wat heb jij als eerste ingepakt en kun jij op reis absoluut niet missen?
Ik heb alleen maar schoenen en kleding meegenomen, ik was van plan om verder alles in Australië te gaan kopen. Wat ik wel als eerste in mijn handbagage had gedaan was mijn laptop en daar kan ik ook echt niet zonder.

6.    Wie stonden jou op het vliegveld uit te zwaaien?
Mijn broer en mijn ouders.

7.    Op de foto zie je…
Mij op 1 van de mooiste plekjes van Sydney (vind ik zelf).

8.    Wat vond jij van het inflight entertainment? Heb je een aantal goede films kunnen kijken?
Ik had nog nooit eerder in een vliegtuig gezeten met touchscreentv’s. Het beeld en het geluid waren heel goed en er waren leuke films te zien, zelfs films die bij ons nog in de bioscoop draaien.

9.    Wat werd er op jouw vlucht geserveerd aan maaltijden en waren drankjes inclusief?
Ik ben vegetariër en daarom kwamen ze elke keer netjes mijn eten brengen. Ik heb volgens mij nog nooit zo veel gegeten in een vliegtuig. Ik vloog eerst naar Hongkong en op die vlucht had ik al 3 maaltijden. De tweede vlucht had ik er ook nog 2. 1 maaltijd was niet lekker, maar de rest was prima!

10.    Wie van je medepassagiers was het meest opvallend en waarom?
Ik heb daar eigenlijk totaal niet op gelet. Ik had een hele leuke vrouw naast me zitten en met haar was het heel erg gezellig! De eerste 4 uren waren al om voordat we het doorhadden, zo veel waren we aan het kletsen. Verder zou ik eigenlijk niet meer weten wie er bij me in het vliegtuig zaten.

11.    Het is een lange vlucht, heb je een gouden tip aan toekomstige reizigers?
Nee, eigenlijk niet. De vlucht is voor mij echt super snel gegaan! 🙂