Je bent op onze website terecht gekomen omdat je avontuurlijk bent en van reizen houd. Er zijn naast backpacken in het buitenland natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om de wereld te ontdekken. Hieronder geven wij je tips op welke andere manieren jij de wereld kunt ontdekken.

Tip 1: Ontwikkel je talenknobbel en ga op taalreis

Ontwikkel je talenknobbel tijdens een taalreis in het buitenland! Met populaire taalreizen naar Engeland, Australië of Amerika! Er zijn taalcursussen op elk niveau, waarbij jij de duur bepaald. Kies je voor een tweeweekse taalcursus of dompel jij je een jaar onder in een nieuwe cultuur tijdens een taalcursus van 52 weken?

Tip 2: Help anderen met vrijwilligerswerk

Niets is mooier in het leven dan een lach bij iemand op zijn gezicht toveren. En hoe doe je dat beter dan andere mensen helpen, zij die het harder nodig hebben dan jij. Kies voor vrijwilligerswerk in het buitenland en reis naar bestemmingen zoals Gambia, Kaapverdië of Zuid-Afrika.

Tip 3: Ontwikkel jezelf tijdens een Work & Travel programma

Verbreed je horizon en werk aan jouw internationale netwerk. Je kunt al reizende en werkende de wereld ontdekken. Een win-win situatie als je je bedenkt dat je zo niet veel van je spaargeld hoeft te spenderen. Wat je verdient, kun direct spenderen op je volgende bestemming. Bekijk de Work & Travel opties in het buitenland.

Tip 4: Word Au Pair in het buitenland!

Ben je dol op kinderen en reizen? Combineer deze passie en ga aan de slag als een Au Pair in het buitenland! Je woont bij een gezin waarbij je kost, inwoning én salaris krijgt. Wordt Au Pair in Amerika of Au Pair in Australië. Tijdens jouw vrije dagen heb je genoeg tijd om het land te ontdekken!

Tip 5: Ontdek de wereld tijdens een buitenlandse stage

Tegenwoordig kan je vrijwel met elke studie naar het buitenland, grijp deze kans en regel jouw stage naar het buitenland. Kies voor de populaire stagebestemmingen zoals een stage in Australië, Engeland of het zonnige eiland Malta.

Tip 6: Kies voor een High School in het buitenland

Ben jij tussen de 14 en 19 jaar en op zoek naar avontuur? Kies dan voor een High School programma in het buitenland. Misschien is een highschool in Amerika wel wat voor jou? Ontdek hoe het is om te leven zoals in de films terwijl jij het land ontdekt. Natuurlijk zijn er naast Amerika nog veel meer highschoolbestemmingen waar jij heen kunt! Ontdek alle highschoolbestemmingen in het buitenland.

Tip 7: Ga studeren in een ander land

Tegenwoordig kun je met vrijwel elke opleiding kiezen om een minor of semester in het buitenland te volgen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een College, MBO, Foundation Year, Bachelor, Master of MBA in het buitenland. Tijdens jouw studie in het buitenland verbreed je jouw horizon en natuurlijk je kennis.